Noben artikel ni dodan v košarico.

Dostava

Dostava

1. Dostavo po pošti izvaja hitra pošta GLS v skladu s pogoji poslovanja. Stroški dostave so 4,10 EUR.

V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle.

Predvideni rok dostave je 3 do 5 delovnih dni (velja za artikle na zalogi). Dostava blaga je trenutno omejena na ozemlje države Slovenije. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu.

V primeru, da vas ob času dostave ni doma, se bo dostavljalec dogovoril z vami o ponovni dostavi, brez dodatnih stroškov.

V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle.

Še nasvet…

Če ste med 8. in 16. uro npr. v službi (v tem času namreč dostavna služba dostavlja naročeno blago), lahko v “Mojem računu” dodate služben naslov za dostavo. Na strani “Potrditev naročila” želeni naslov nato izberete. Tako boste prejeli paket v službo namesto domov, ter si s tem prikrajšali pot do pošte.

Moto-oprema

Motoristične oprema priznanih proizvajalcev.

Velika večina naših kupcev ne ve točno kaj bodo kupili ob vstopu v našo prodajalno.
Tu nastopimo mi – strokovno svetovanje nariše vsakemu kupcu nasmeh na obraz, ko zapušča našo prodajalno polnih rok.
Zatorej so naše glavno vodilo zadovoljne stranke, katerih dober glas se razteza že čez vse kontinente. Dobrodošli pri nas!

 

instagram

Hitre informacije

ponedeljek - sreda: 09:00-17:00, četrtek - petek: 09:00-18:00, sobota: 09:00-12:30
Noršinska ulica 2, 9000 Murska Sobota, Slovenija
+ 386 (0)31 882 777 + 386 (0)41 362 958
moto.oprema@gmail.com info@moto-oprema.com